Ons team

Veiligheid en Vakmanschap


Bij Breathe Aesthetic Clinic stellen we uw gezondheid, veiligheid en tevredenheid voorop. Onze ervaren en deskundige artsen zijn geregistreerd bij het BIG-register, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste normen van medische bekwaamheid en ethiek. U kunt met een gerust hart vertrouwen op de cosmetische zorg die u hier ontvangt.


Onze artsen en specialisten zijn gespecialiseerd in een breed scala aan cosmetische behandelingen, waaronder fillers, botox, lipolyse en mesotherapie. Onze deskundige professionals hebben uitgebreide ervaring in het verfraaien en verjongen van het gezicht op een natuurlijke en subtiele manier. Of u nu op zoek bent naar het verminderen van rimpels, het herstellen van volume of het verbeteren van uw algehele uitstraling, wij bieden oplossingen die aan uw unieke behoeften voldoen.


Veiligheid en Transparantie


We hechten veel waarde aan veiligheid en transparantie. Voordat een cosmetische behandeling wordt uitgevoerd, zal een van onze behandelaars een grondige evaluatie uitvoeren en een persoonlijk behandelplan opstellen dat volledig is afgestemd op uw wensen en verwachtingen. Onze behandelaars zullen u ook volledig informeren over de procedure, mogelijke risico's en nazorg, zodat u vol vertrouwen uw behandeling kunt ondergaan.


Onze artsen:


Drs. Imane El Guermat

BIG-nummer: 19932744101


Drs. Nataliya Lavrova


Drs. Berthe Veltkamp

BIG-nummer: 69059624801