Lemon Bottle Lipolyse behandelingen

Ontdek de Revolutionaire Lipolyse-oplossing van Lemon Bottle


Wij zijn verheugd om als eerste kliniek in Nederland Lemonbottle behandelingen aan te bieden, de nieuwste revolutie in niet-chirurgische cosmetische behandelingen. Bij Breathe Aesthetic Clinic begrijpen we dat zelfverzekerdheid van binnenuit komt, maar we weten ook dat soms een kleine boost aan je uiterlijk je kan helpen je beste zelf te zijn. Daarom introduceren we met trots Lemon Bottle, een veilige, effectieve en natuurlijke manier om plaatselijk vet te verliezen.


Lemon Bottle introduceert een geavanceerde lipolyse-oplossing die zowel voor het gezicht als het lichaam geschikt is. Onze krachtige vetoplossende formule combineert riboflavine (vitamine B2) met andere hoogwaardige ingrediënten om de afbraak van vet te stimuleren door het metabolisme van vetcellen te versnellen. Wat deze oplossing echt uniek maakt, is dat Lemon Bottle onmiddellijk begint te werken na het aanbrengen, met minimale zwelling en ongemak.


Wat Maakt Lemon Bottle Lipolyse Bijzonder?


Onze Lipolyse-oplossing is ontwikkeld met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en hoogwaardige ingrediënten die samenwerken om vetcellen effectief af te breken. Door riboflavine (vitamine B2) te combineren met andere krachtige bestanddelen, versnelt Lemon Bottle het metabolisme van vetcellen, waardoor je een slanker en strakker uiterlijk krijgt.


Waarom Kiezen voor Lemonbottle Lipolyse?


  • Snel en Doeltreffend: Lemon Bottle begint onmiddellijk te werken, waardoor je snel zichtbare resultaten zult ervaren.
  • Minimale Ongemakken: Met minimale zwelling en ongemak kun je na de behandeling meteen weer je dagelijkse activiteiten oppakken.
  • Veilig en Vertrouwd: Onze Lipolyse-oplossing is ontwikkeld door experts en wordt uitgevoerd door ervaren professionals, zodat je in veilige handen bent.


Laat Lemonbottle voor jou werken


Bij Lemon Bottle begrijpen we dat iedereen unieke behoeften heeft als het gaat om lichaamscontouring. Daarom bieden we een op maat gemaakte aanpak voor elke cliënt. Onze deskundige professionals staan klaar om je te begeleiden op je reis naar een strakker, slanker lichaam en een jeugdigere uitstraling.


Ontdek hoe Lemon Bottle's geavanceerde lipolyse-oplossing jou kan helpen jouw schoonheidsdoelen te bereiken.


Neem vandaag nog contact met ons op en begin je reis naar een nieuw zelfvertrouwen en een beter uiterlijk met Lemon Bottle.


Wij zijn gecertificeerd om Lemon Bottle behandelingen uit te voeren


Lemon Bottle nazorg:


Nazorginstructies zijn essentieel voor het behalen van een optimaal resultaat na de behandeling. Door deze instructies nauwgezet te volgen, verzekerd u zich niet alleen van een sneller herstel, maar ook van een langdurig en tevreden resultaat. Het naleven van de nazorg richtlijnen draagt bij aan het minimaliseren van complicaties en maximaliseert de effectiviteit van de behandeling. Het succes van de behandeling hangt in grote mate af van hoe goed je de nazorginstructies opvolgt. Het niet goed volgen van de nazorg instructies kan namelijk een goed resultaat belemmeren.


De nazorg instructies zijn als volgt:


- 4 uur na de behandeling het behandelde gebied niet aanraken.

- 24 uur geen make-up, crèmes en reinigingsproducten smeren op het behandelde gebied.

- 2 dagen niet sporten.

- 7 dagen geen sauna, stoombad, zwembad, zonnebank en niet te heet douchen.

- 24 uur na de behandeling starten met het behandelde gebied voorzichtig te masseren. 1 maal per dag gedurende een week.

- 7 dagen geen suikers eten en/of drinken, geen vettig eten en wel dagelijks 2 tot 3 liter water drinken.