Lip filler behandeling


Lipfillers zijn injecteerbare behandelingen die worden gebruikt om volume toe te voegen aan de lippen, waardoor ze er voller en meer gedefinieerd uitzien. Bij Breathe Aesthetic Clinic maken we gebruik van lipfillers op basis van hyaluronzuur, een natuurlijke stof die van nature in de huid voorkomt en helpt bij het vasthouden van vocht.


We bieden twee merken van lipfillers aan: Stylage en Revolax. Stylage biedt een resultaat van gemiddeld 6-12 maanden. Revolax is wat dikker en breekt in het algemeen minder snel af, de resultaten blijven gemiddeld 9-12 maanden. Beide merken bieden uitstekende resultaten en kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften en wensen van onze cliënten.


Bij Breathe Clinic begrijpen we dat je natuurlijke schoonheid wilt verbeteren zonder er onnatuurlijk uit te zien. Met onze lipfillerbehandelingen kunnen we je helpen om je lippen voller en mooier te maken op een manier die er nog steeds natuurlijk uitziet. Onze ervaren behandelaars gebruiken verschillende technieken om precies het juiste volume en vorm aan je lippen toe te voegen, zodat ze er vol en toch subtiel uitzien. Of je nu op zoek bent naar een kleine verbetering of een meer opvallende verandering, we werken samen met jou om de perfecte look te creëren die bij jou past.


De keuze voor de beste lipfiller techniek is afhankelijk van individuele wensen en mogelijkheden. Voor sommigen kan de Russian Lips techniek ideaal zijn vanwege de subtiele lift en platter effect. Anderen geven mogelijk de voorkeur aan traditionele lipfillers voor meer volume.

Hello world

Russian Lips


Bij de Russian Lips techniek richten we ons op het creëren van volle, maar toch natuurlijk ogende lippen met een subtiele lift en definitie. In tegenstelling tot classic lipfillers die zich vooral richten op het vergroten van het volume van de lippen, gebruiken we bij de Russian Lips techniek een andere manier van injecteren. Het accentueert de contouren van de lippen en benadrukt de natuurlijke vorm, terwijl het ook zorgt voor een verbeterde symmetrie en balans.


De techniek maakt gebruik van meerdere injectiepunten in de liprand om een subtiele lift te creëren, waardoor er ook een 'platter' effect ontstaat.


Classic lips


Classic lips is een techniek van lipfillers die de traditionele schoonheid van volle lippen omarmt. Bij deze techniek ligt de nadruk op het toevoegen van volume aan de lippen, terwijl de natuurlijke vorm en symmetrie behouden blijven. In tegenstelling tot andere methoden, waarbij de focus vaak ligt op het creëren van een sterkere liprand of het veranderen van de lipvorm, richt Classic Lips zich op het gelijkmatig verdelen van het volume over de lippen.


Met Classic Lips kunt u genieten van een subtiele, natuurlijke verbetering van uw lippen, waarbij de nadruk ligt op het behouden van een zachte en jeugdige uitstraling. Deze techniek is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een verfijnde look met net dat beetje extra volume voor meer definitie. Of u nu een vleugje extra volheid wilt toevoegen aan dunne lippen of uw natuurlijke lipvorm wilt verbeteren zonder opvallende veranderingen, Classic Lips biedt een veelzijdige oplossing die aan uw wensen voldoet.


We begrijpen dat het normaal is om vragen te hebben over lipfillers en hoe ze werken. Daarom staan onze deskundige artsen klaar om al je vragen te beantwoorden en je gerust te stellen tijdens een consult en voorafgaand aan de behandeling.


CONTACT US


Bij onze kliniek staat eerlijkheid voorop en geloven we in de unieke schoonheid van elk individu. Onze artsen bieden persoonlijke behandelplannen aan om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren. Twijfelt u om de behandeling te ondergaan? Boek dan een vrijblijvend adviesgesprek om uw opties te bespreken.

unsplash