Liquid Facelift

Bent u op zoek naar een niet-chirurgische manier om de tekenen van veroudering aan te pakken en uw jeugdige uitstraling te herstellen? Dan is een liquid facelift met fillers en botox misschien precies wat u nodig heeft. Wij bieden deze geavanceerde cosmetische behandeling aan om u te helpen uw beste zelf te zijn, zonder de noodzaak van een operatie.

Wat is een liquid facelift?


Een liquid facelift is een revolutionaire techniek die gebruikmaakt van injecteerbare fillers en botox om volume te herstellen, rimpels te verminderen en de contouren van je gezicht te verjongen. Onze ervaren cosmetische artsen werken nauw met je samen om een gepersonaliseerd behandelplan op te stellen dat aan al je esthetische doelen voldoet.

Hoelang blijft het resultaat?


Het resultaat blijft tussen de 12-18 maanden.

Wat zijn de kosten?


De prijs van een liquid facelift is €825,-. Inbegrepen is 3 ml hyaluronzuur filler, 2 zones botox en een wenkbrauwlift d.m.v. botox.

Welke gebieden behandelen we vaak bij een liquid facelift?


Om het gezicht te liften vullen we de jukbeenderen, de kin en de neuslippenplooi of kaaklijn met hyaluronzuur filler.

Voordelen van een Liquid Facelift:


  1. Niet-chirurgisch: In tegenstelling tot traditionele facelift-procedures is een liquid facelift minimaal invasief, wat betekent dat er geen operatie of langdurig herstel nodig is.

  2. Directe Resultaten: Je zult direct na de behandeling verbeteringen zien in volume, stevigheid en jeugdigheid van je huid.

  3. Langdurige Resultaten: Hoewel de resultaten niet permanent zijn, kunnen ze langdurig zijn, afhankelijk van het type fillers en botox dat wordt gebruikt en je individuele reactie op de behandeling.


Wat omvat een Liquid Facelift bij Breathe Aesthetic Clinic?


Onze liquid facelift behandeling omvat het strategisch injecteren van fillers zoals hyaluronzuur en botox in specifieke gebieden van je gezicht om volume te herstellen, fijne lijntjes en rimpels te verzachten, en de algehele jeugdige uitstraling te verbeteren. We passen elke behandeling aan op basis van je unieke anatomie en esthetische doelen, om ervoor te zorgen dat je natuurlijke schoonheid naar voren komt.


Bij Breathe Aesthetic Clinic begrijpen we dat vertrouwen in je uiterlijk essentieel is voor je algehele welzijn. Daarom streven we naar uitmuntendheid in elk aspect van onze dienstverlening, van onze deskundige medische professionals tot onze toewijding aan veiligheid en tevredenheid van de patiënt. Met een gepersonaliseerde benadering van elke behandeling, kun je erop vertrouwen dat je bij ons in goede handen bent.

Klaar om je jeugdige uitstraling te herstellen met een liquid facelift? Neem vandaag nog contact met ons op om een consult te plannen en ontdek hoe we je kunnen helpen je beste zelf te zijn.

Veiligheid en Comfort:


Bij onze kliniek staat de veiligheid en het comfort van onze patiënten voorop. Onze behandelaars zorgen ervoor dat elke injectieprocedure zo comfortabel mogelijk verloopt door gebruik te maken van verdovende crèmes en technieken om eventueel ongemak te minimaliseren. Bovendien gebruiken we alleen FDA-goedgekeurde fillers en botox van de hoogste kwaliteit, zodat je met een gerust hart kunt genieten van de voordelen van een liquid facelift.


Persoonlijke Consultatie:


Voordat je een liquid facelift ondergaat, plannen we een uitgebreid consult waarin we je esthetische doelen bespreken en een behandelplan op maat ontwikkelen dat aan je verwachtingen voldoet. We nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen, zodat je vol vertrouwen de behandeling kunt ondergaan.


Nazorg en Opvolging:


Na je liquid facelift staan we klaar om je te begeleiden tijdens het herstelproces en om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met de resultaten. We voorzien je van gedetailleerde nazorginstructies en plannen indien nodig follow-upafspraken om ervoor te zorgen dat je huid zich optimaal herstelt en je langdurig kunt genieten van je jeugdige uitstraling.

unsplash