Filler behandelingen

Bij Breathe Aesthetic Clinic begrijpen we dat jouw zelfvertrouwen verbonden is met je natuurlijke schoonheid. Als je in de spiegel kijkt en kleine verbeteringen wilt aanbrengen, zijn fillers misschien wel de oplossing waar je naar op zoek bent.


Fillers hebben de kracht om lijnen en rimpels te verzachten en volume toe te voegen waar dat nodig is, een subtiele manier om je jeugdige uitstraling te behouden. In tegenstelling tot Botox, dat gericht is op het ontspannen van spieren, geven fillers vorm aan je gezicht. Bij Breathe Aesthetic Clinic maken we gebruik van fillers op basis van hyaluronzuur, een veilige en bewezen keuze. Afhankelijk van het specifieke gebied dat behandeld wordt, selecteren onze ervaren specialisten zorgvuldig de juiste merken om de meest natuurlijke resultaten te garanderen.


Fillers zijn niet alleen een alternatief voor chirurgische ingrepen, maar ook een veel gekozen optie vanwege hun minimale invasiviteit en de snelle hersteltijd. Terwijl we ouder worden, verliezen we vet en steunweefsel in ons gezicht, wat leidt tot verslapping van de huid en het verlies van jeugdige contouren. Fillers zijn essentieel om deze jeugdige uitstraling te herstellen. Ze herstellen volume, maken jukbeenderen weer levendig, vullen traangoten op en vervagen marionetlijnen.


Bij Breathe Aesthetic Clinic staan onze bekwaamheid en expertise garant voor natuurlijke en harmonieuze resultaten. We hebben wereldwijd talloze behandelingen met hyaluronzuur uitgevoerd, met als doel onze cliënten te helpen hun schoonheid te omarmen.

Ontdek wat fillers voor jou kunnen doen en zet vandaag nog de eerste stap naar een zelfverzekerder, jeugdiger uiterlijk.


Maak een afspraak bij Breathe Aesthetic Clinic en ontdek de kunst van natuurlijke schoonheid.


Bij Breathe Aesthetic Clinic gebruiken we alleen het beste voor onze cliënten. Daarom werken we met de toonaangevende filler merken Stylage en Revolax. Deze merken hebben zich bewezen als absolute toppers in de wereld van fillers. Met hun hoogwaardige kwaliteit en bewezen effectiviteit bieden Stylage en Revolax sublieme resultaten.

Lip fillers 

Lipfillers zijn injecteerbare behandelingen die worden gebruikt om volume toe te voegen aan de lippen, waardoor ze er voller en meer gedefinieerd uitzien. Bij Breathe Aesthetic Clinic maken we gebruik van lipfillers op basis van hyaluronzuur, een natuurlijke stof die van nature in de huid voorkomt en helpt bij het vasthouden van vocht.


We bieden twee merken van lipfillers aan: Stylage en Revolax. Stylage biedt een resultaat van gemiddeld 6-12 maanden. Revolax is wat dikker en breekt in het algemeen minder snel af, de resultaten blijven gemiddeld 9-12 maanden. Beide merken bieden uitstekende resultaten en kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften en wensen van onze cliënten.


Bij Breathe Clinic begrijpen we dat je natuurlijke schoonheid wilt verbeteren zonder er onnatuurlijk uit te zien. Met onze lipfillerbehandelingen kunnen we je helpen om je lippen voller en mooier te maken op een manier die er nog steeds natuurlijk uitziet. Onze ervaren behandelaars gebruiken verschillende technieken om precies het juiste volume en vorm aan je lippen toe te voegen, zodat ze er vol en toch subtiel uitzien. Of je nu op zoek bent naar een kleine verbetering of een meer opvallende verandering, we werken samen met jou om de perfecte look te creëren die bij jou past.


De keuze voor de beste lipfiller techniek is afhankelijk van individuele wensen en mogelijkheden. Voor sommigen kan de Russian Lips techniek ideaal zijn vanwege de subtiele lift en platter effect. Anderen geven mogelijk de voorkeur aan traditionele lipfillers voor meer volume.


Russian lips


Bij de Russian Lips techniek richten we ons op het creëren van volle, maar toch natuurlijk ogende lippen met een subtiele lift en definitie. In tegenstelling tot classic lipfillers die zich vooral richten op het vergroten van het volume van de lippen, gebruiken we bij de Russian Lips techniek een andere manier van injecteren. Het accentueert de contouren van de lippen en benadrukt de natuurlijke vorm, terwijl het ook zorgt voor een verbeterde symmetrie en balans.


De techniek maakt gebruik van meerdere injectiepunten in de liprand om een subtiele lift te creëren, waardoor er ook een 'platter' effect ontstaat.


Classic lips


Classic lips is een techniek van lipfillers die de traditionele schoonheid van volle lippen omarmt. Bij deze techniek ligt de nadruk op het toevoegen van volume aan de lippen, terwijl de natuurlijke vorm en symmetrie behouden blijven. In tegenstelling tot andere methoden, waarbij de focus vaak ligt op het creëren van een sterkere liprand of het veranderen van de lipvorm, richt Classic Lips zich op het gelijkmatig verdelen van het volume over de lippen.


Met Classic Lips kunt u genieten van een subtiele, natuurlijke verbetering van uw lippen, waarbij de nadruk ligt op het behouden van een zachte en jeugdige uitstraling. Deze techniek is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een verfijnde look met net dat beetje extra volume voor meer definitie. Of u nu een vleugje extra volheid wilt toevoegen aan dunne lippen of uw natuurlijke lipvorm wilt verbeteren zonder opvallende veranderingen, Classic Lips biedt een veelzijdige oplossing die aan uw wensen voldoet.


We begrijpen dat het normaal is om vragen te hebben over lipfillers en hoe ze werken. Daarom staan onze deskundige artsen klaar om al je vragen te beantwoorden en je gerust te stellen tijdens een consult en voorafgaand aan de behandeling.Fillers gezicht


Onze ervaren behandelaars kunnen fillers toepassen op verschillende gebieden van het gezicht om te voldoen aan uw specifieke esthetische doelen. Fillers voor het gezicht kunnen toegepast worden op de volgende gebieden:


Traangoten:


Soms kunnen donkere kringen en diepe groeven onder de ogen de indruk wekken van vermoeidheid, zelfs als u goed uitgerust bent. Onze fillers bieden een effectieve oplossing voor het verminderen van traangoten. Door zorgvuldig geselecteerde injectietechnieken toe te passen, zorgen we voor een frisse en uitgeruste uitstraling.


Voordelen:

 • Vermindering van donkere kringen en diepe groeven onder de ogen.
 • Herstel van een jeugdige en energieke uitstraling.
 • Minimale ongemakken en snel resultaat.


Jukbeenderen en wangen:


Hoogwaardige fillers kunnen worden gebruikt om de jukbeenderen en wangen te accentueren, waardoor een jeugdige en harmonieuze uitstraling ontstaat. Onze ervaren artsen passen zorgvuldig gedoseerde injecties toe om volume toe te voegen en onvolkomenheden te verminderen, wat resulteert in een natuurlijk ogende verjonging.


Voordelen:

 • Verbeterde definitie van de jukbeenderen en wangen.
 • Herstel van jeugdig volume en vitaliteit.
 • Geleidelijke resultaten met weinig tot geen hersteltijd.


Kin:


Een evenwichtige kin is essentieel voor een symmetrisch gezicht. Onze fillers kunnen worden aangepast om de kin te versterken en te contouren, waardoor een sterke en aantrekkelijke gezichtsstructuur ontstaat. Deze behandeling biedt subtiele resultaten die de algehele balans van uw gezicht verbeteren.


Voordelen:

 • Verbeterde kincontouren en symmetrie.
 • Aanpassing aan persoonlijke esthetische voorkeuren.
 • Snel zichtbare resultaten met minimale ongemakken.


Kaaklijn:


Een goed gedefinieerde kaaklijn kan bijdragen aan een jeugdige uitstraling. Onze fillers worden deskundig aangebracht om de kaaklijn te versterken en te verjongen. Of u nu op zoek bent naar subtiele verfijning of een meer uitgesproken look, wij passen de behandeling aan uw wensen aan.


Voordelen:

 • Versterking van de kaaklijn en verbetering van de contouren.
 • Aanpassing aan uw esthetische doelen.
 • Snelle procedure met langdurige resultaten.


Bij onze kliniek streven we naar subtiliteit en natuurlijkheid, waarbij uw wensen en verwachtingen centraal staan. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult en ontdek hoe gezichtsfillers uw natuurlijke schoonheid kunnen accentueren. Laat ons u helpen stralen, elke dag opnieuw.